Onze Diensten

Blusgasinstallatie

 

Wij hebben reeds meer dan 42 jaar ervaring in de montage van diverse soorten blusgasinstallaties. Ondermeer montage van leidingwerk ten behoeve van Novec, Sapphire, Inergas en hogedruk Co2 systemen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Naast de montage van de leidingwerken installeren wij ook de cilinders, componenten aansturingen en detectiesystemen zoals ASD aspiratie.

LPCO2

 

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van LPCO2 systemen. Variërend van het maken van tailormade ophangconsoles, levering en montage van (prefab) leidingwerk, het aanleggen van de stuurleidingen, het (druk)testen van het totale systeem tot het indraaien van de nozzles behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Windfarm Platform

Wij hebben in de afgelopen jaren op verscheidene Windfarmplatformen de blusgasinstallaties aangelegd. Ondermeer op de Alpha Dolwin, Dantysk, Kriegers Flak, Horns, Norther Windfarm, St. Brieuc en de Baltic Eagle hebben wij voorzien van blusgasleidingen en de benodigde componenten geïnstalleerd. Tevens hebben wij op de Baltic Eagle een tiental CAFS Systemen gemonteerd.