Onze Diensten

Blusgasinstallatie

 

Wij hebben reeds meer dan 42 jaar ervaring in de montage van diverse soorten blusgasinstallaties. Ondermeer montage van leidingwerk ten behoeve van Novec, Sapphire, Inergas en hogedruk Co2 systemen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Naast de montage van de leidingwerken installeren wij ook de cilinders, componenten aansturingen en detectiesystemen zoals ASD aspiratie.

LPCO2

 

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van LPCO2 systemen. Variërend van het maken van tailormade ophangconsoles, levering en montage van (prefab) leidingwerk, het aanleggen van de stuurleidingen, het (druk)testen van het totale systeem tot het indraaien van de nozzles behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Windfarm Platform

Wij hebben in de afgelopen jaren op verscheidene Windfarmplatformen de blusgasinstallaties aangelegd. Ondermeer op de Alpha Dolwin, Dantysk, Kriegers Flak, Horns, Norther Windfarm, St. Brieuc en de Baltic Eagle hebben wij voorzien van blusgasleidingen en de benodigde componenten geïnstalleerd. Tevens hebben wij op de Baltic Eagle een tiental CAFS Systemen gemonteerd.

Droge Stijgleidingen

 

Bij hoge gebouwen of moeilijk bereikbare gebouwen word er vaak een droge stijgleiding gemonteerd. Een droge stijgleiding is een 3” leiding met op de begane grond een J armatuur van 3” met nok 81 storz aansluiting en op elke verdieping een 21/2” brandkraan met een storz aansluiting waarop de brandweer op elke verdieping een slang kan aansluiten en zodoende een lastige en tijdrovende klus bespaard blijft om slangen naar boven uit te rollen.

 

Wij monteren al jaren droge stijgleidingen volgens NEN1594 in fabrieken, flats, kantoren, en alle andere gebouwen waar om een droge stijgleiding vereist is.